PamyoPogledaj trailer!

Film

misterija, triler, horor (2024)

Pamyo

Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

}
Ocena korisnika
Tako-tako
7,1
Pamyo

Godina:

2024

Žanr:

misterija, triler, horor

Trajanje:

134 min

Režija:

Jae-hyun Jang

Scenario:

Jae-hyun Jang


Glavne uloge:


Choi Min-sik
  >  Kim Sang Deok
Yoo Hae-jin
  >  Ko Young Geun
Jeon Jin-ki
  >  Jeon Jin Gi
Kim Go-eun
  >  Hwarim
Kim Jae-cheol
  >  Park Ji Yong
Derek Chouinard
  >  Plane Passenger
Lee Do-hyun
  >  Bong Gil

Opis:


Bogata porodica iz Los Anđelesa pogođena natprirodnim incidentima poziva u pomoć dva mlada i talentovana šamana, Hwa-rim (Kim Go-eun) i Bong-gil (Lee Do-hyun), kako bi zaštitili svoju bebu. Hwa-rim otkriva zlokobno prisustvo njihovog pretka koji proganja porodicu, poznato kao 'Grave's Calling'.

Hwa-rim traži pomoć geomanta Sang-deoka (Choi Min-sik), najboljeg u svojoj oblasti i pogrebnika Yeong-geuna (Yoo Hae-jin) da iskopa grob i umiri pretka. Međutim, šokirani su kada su pronašli grob na sumnjivom mestu u ruralnom selu u Koreji. Oni nastavljaju s kopanjem, ali to samo oslobađa opaku moć koja je zakopana ispod.

Obradio/la:

IgaBiva
  • Pogledajte slične sadržaje
  • Komentari (4)
  • Seoul Spring

    Seoul Spring (2023)

    drama, istorijski

    Nakon ubistva predsednika Parka, proglašava se vanredno stanje. Zapovednik obezbeđenja Chun Doo-gwang (Hwang Jung-min) i policajci koji ga slede izvode državni udar. Lee Tae-shin (Jung Woo-sung)...
  • Beomjoedosi4

    Beomjoedosi4 (2024)

    kriminalistički, akcija, triler

    Detektiv Ma Suk-Do (Ma Dong-Seok) radi na slučaju dilera droge koji uključuje korištenje aplikacije za dostavu. Saznaje da je traženi programer aplikacije umro na Filipinima. Takođe, saznaje da je...
  • Oegye+in 2bu

    Oegye+in 2bu (2024)

    akcija, fantazija, naučna fantastika

    Nastavak filma Alienoid [Oegye+in 1bu], koji će se usredsrediti na drevne taoiste koji putuju kroz vreme i prostor u pokušaju da dobiju božanski mač.
  • Arcadian

    Arcadian (2024)

    akcija, triler, horor

    Svet je zapao u haos, društvo se raspalo, a broj stanovnika naglo opada. Pol (Nikolas Kejdž) je preživeo u udaljenoj seoskoj kući sa svoja dva sina blizanca, ali u Arcadianu su sve samo ne...

Za komentarisanje morate biti prijavljeni!

  • puppet_master
    eXtreme member
    12.05.2024. 03:21
    Ima nešto svojih momenata, kao i standardno sjajnog Choi Min-sika, ali suštinski mi se od čitavog filma dopao samo jedan šamanski obred, odskače svojom bizarnom lepotom, čini meni ovaj film dovoljno interesantim iskustvom. Iako je istina da mi je Exhuma zapravo prosečan, u konačnici detinjastog raspleta, ni po čemu meni poseban, povremeno izrazito ponavljajući, glede tog trčaranja svako malo do grobnice u planinama, ko šta radi, Min-sik se samo vraća i vraća i vraća na to to mesto, neka je sve to u službi priče, konkretno odmotavanja misterije grobnice, ali aman, davilo me je. 

    Uprkos svemu tome, može biti zanimljiv ponekome, tek nije ono što ja očekujem od horora ili od pa korejskog filma, podsetio me je zapravo zašto sam ih uopšte u jednom momentu i batalio pre toliko godina. Dok sa tamošnjim hororima prosto nisam imao sreće ikada i tako mi je to. 
  • titlovi.com
    Approval team
    11.05.2024. 22:10
    Prevod je uradio Debilius ✨
  • puppet_master
    eXtreme member
    07.05.2024. 19:13
    Jeste, najavio je drug Gavranković, Crni, prevod ovih dana. 

{{message}}

{{item.title}}